Thursday, May 22, 2008

GHANSKI MUZI

Mile slecny, mile damy,

vitam vas v okienku specialne pre nas :) napisala som par riadkov o teme, na ktoru sa ma mnohe z vas pytaju odkedy som prisla do Ghany.. Ghanski muzi!

pre vsetkych muzov: tieto riadky nemaju za ulohu kritizovat, iba vtipne opisat to, co je realita, takze, mili pani, snad vas to inspiruje..


10 DOVOD PRECO MAJU GHANSKI MUZI NASKOK PRED SLOVENSKYMI

DOVOD 1: Zriedka piju alkohol alebo fajcia
DOVOD 2: Vasich “par kilov navyse” je prave to co im pripada neuveritelne sexi, najma ak su to boky a zadok - oblasti ktore mnohym zenam nedaju spavat
DOVOD 3: Priemerne europske vlasy dlzky po ramena = nekriticky obdiv muzov i zien
DOVOD 4: Zabudnite na prazenie sa na slnku, vasa biela pokozka je to co je naozaj sexi, Ghancania su velmi prekvapeni ked im vysvetlujem ze my sa opalujeme lebo si myslime ze bronzova pokozka je pekna
DOVOD 5: Ghanski muzi povazuju ZA SAMOZREJMOST ze si rucne peru a zehlia vsetko svoje oblecenie
DOVOD 6: Tazko najdete muza ktory by nevedel varit, aspon zakladne jedla domacej kuchyne
DOVOD 7: Ghanski muzi velmi radi travia cas doma
DOVOD 8: Ghanski muzi zboznuju deti a co viac, naozaj sa o nich vedia aj postarat, prebalit, okupat, dat na nich pozor a hrat sa s nimi cele hodiny
DOVOD 9: Ghanski muzi velmi radi sportuju, najma futbal alebo basketbal, alebo posilnovna.. Na ich telach je to fakt vidiet!
DOVOD 10: Doteraz ste pravdepodobne vedeli o Africkych muzoch iba jedno.. Ci je to pravda alebo nie, to uz necham na vas :)

CO MAJU GHANSKI MUZI SPOLOCNE SO SLOVENSKYMI
Ak davaju v televizii futbal, radsej si dajte pohov, o celovecerny program je postarane (jeden z pozostatkov Britskej kolonizacie?)

2 comments:

Eva Vollmannova said...

Mna by len zaujimalo, ze ako si sa dostala k informacii o strarostlivosti o detoch...hadam nie s vlastnej skusensti Hausi! :-)
Pozdravujem z Kolumbie.

hausi said...

hahaha, no len pekne z bezpecnej vzdialenosti som pozorovala, nechystam sa priamo sa zapojit do detickovania, to ma este cas :D Ale deti tam ma kazdy kopec, takze priatelovi surodenci tiez, cize odtial najcastejsie. A co ty,ako sa ti dari? Pa, hausi